Siirry suoraan sisältöön

Kumppanit

Yhteistyökumppanit ovat erittäin tärkeä osa nuorkauppakamaritoimintaa. Porin Nuorkauppakamari on solminut jo monia kumppanuuksia, joista useat ovat jatkuneet jo vuosia. Pyrimme aina rakentamaan kumppanuudet molempia osapuolia hyödyttäväksi ja Porin Nuorkauppakamarin jäsenverkosto tarjoaa kumppaneilleen laajan skaalan nuoria alle 40 vuotiaita aikuisia, jotka haluavat kehittää itseään johtajina, sekä yleisesti työelämässä. Meidän jäsenten keskuudesta löytyy osaajaa kaikilta aloilta ja juuri siksi kumppanuus Porin Nuorkauppakamarin kanssa on yhteistyökumppaneille hedelmällistä, meiltä saa esimerkiksi koulutuksia, ongelmanratkaisuapua, työpajoja ja vaikka mitä muuta. Vaihtoehdoista voidaan keskustella ja pohtia juuri teille sopivia vaihtoehtoja.

Haluatko mukaan Porin Nuorkauppamarin yhteistyökumppaniksi?

Porin Nuorkauppakamari on aktiivisten nuorten aikuisten järjestö, joka toiminnallaan vaikuttaa alueen elinvoimaisuuteen ja kasvattaa työelämään tulevaisuuden johtajia.

Teemme yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa ja pyrimme luomaan molempia osapuolia hyödyttäviä kumppanuussuhteita. Yhteistyökumppaneiden kanssa olemme toteuttaneet mm. yhteisiä projekteja, koulutuksia, tapahtumia ja työpajoja.

Porin Nuorkauppakamarin jäsenet kouluttautuvat, verkostoituvat ja edustavat Poria sekä lähiseutua osallistumalla kansallisiin ja kansainvälisiin koulutuksiin. Kumppaninamme pääset vaikuttamaan, näkymään, verkostoitumaan tai kouluttamaan johto- ja asiantuntijatehtävissä työskentelevää, 18-40 vuotiasta jäsenistöämme. Porin Nuorkauppakamari on osa maailmanlaajuista nuorkauppakamarijärjestöä, jossa vaikuttaa yli 200.000 jäsentä. Suomessa jäsenmäärä on n. 2000. C-alueella 600 ja Porissa n. 50 (lisäksi +n.50 senaattoria ja kunniajäsentä.)

Yhteistyökumppaninamme saat mm:

  • Verkostoja
  • Tilaisuuden markkinoida tuotteita ja palveluita
  • Alueellista, kansallista ja kansainvälistä näkyvyyttä
  • Ratkaisuja liiketoiminnan haasteisiin työpajojen avulla

Ota yhteyttä ja kerro, millaisesta yhteistyöstä te olette kiinnostuneita!

COM

Teemu Nieminen

teemu.nieminen(a)jci.fi

JCI Porin yhteistyökumppanit

Kesko
Lähitapiola
Huittisten Säästöpankki
Sp-Koti
Netbaron
Satakunnan Kansa
Sivis