Siirry suoraan sisältöön

POSITIIVISIN PORILAINEN 2023

Positiivisin Porilainen 2023

Porissa on jälleen kerran aika kunnioittaa kaupungin positiivisia voimahahmoja Positiivisin Porilainen -kilpailun muodossa. Tämä perinteinen tapahtuma on jo saavuttanut kunnioitettavan 16. vuosijuhlansa, ja se tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden juhlistaa ja palkita niitä, jotka ovat omalla positiivisuudellaan tehneet Porista vielä paremman paikan asua ja elää.

Positiivisin Porilainen -kilpailu on yksi niistä harvoista tapahtumista, joka ei perustu suoritustasoihin tai saavutuksiin, vaan pikemminkin ihmisten vaikutukseen yhteisössä. Tarkoituksena on löytää henkilöitä, jotka levittävät positiivista energiaa ympärilleen, tartuttavat hyvää fiilistä ja tekevät arjesta vähän paremman.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa Porissa asuva henkilö, ja ehdotuksia voi jättää niin itsestään kuin toisista positiivisista porilaisista. Ehdotuksissa kerrotaan lyhyesti, miten kyseinen henkilö on vaikuttanut positiivisesti ympäristöönsä. Ehdotukset voivat liittyä esimerkiksi vapaaehtoistyöhön, yhteisöllisyyteen, kannustamiseen tai hyväntekeväisyyteen.

Kilpailu herättää aina suurta kiinnostusta Porin asukkaiden keskuudessa, ja ehdotuksia saapuukin vuosittain runsaasti. Vaikuttavien tarinoiden, sydämellisten eleiden ja yhteisöllisyyden ylistys saavat aikaan positiivisen kilpailuhengen, jossa kaikki voittavat.

Voittaja valitaan tarkoin harkitun tuomariston avulla, johon kuuluu paikallisia vaikuttajia, asiantuntijoita ja edellisten vuosien voittajia. Voittajalle myönnetään kunniatehtävä toimia Porin positiivisuuden lähettiläänä seuraavan vuoden ajan. Tämä antaa heille mahdollisuuden jakaa inspiraatiota ja innostusta laajemmin, kannustaen muita levittämään positiivisuutta ympärilleen.

Positiivisin Porilainen -kilpailu on enemmän kuin pelkkä palkintojenjakotilaisuus. Se on tapa tunnustaa ja kiittää niitä, jotka luovat hyvää tunnelmaa kaupungissa. Se muistuttaa meitä siitä, kuinka pienillä teoilla voi olla suuri merkitys ja miten yksilöt voivat vaikuttaa positiivisesti yhteisönsä elämänlaatuun.

Tämän vuoden kilpailun odotetaan jälleen kerran olevan menestys. Porin positiivisten ihmisten merkitys kaupungille on korvaamaton, ja Positiivisin Porilainen -kilpailu nostaa nämä vaikuttajat ansaitsemaansa arvoon. Tulemme jälleen kerran yhdessä juhlistamaan hyvän fiiliksen voimaa ja kiittämään niitä, jotka tekevät Porista niin ainutlaatuisen ja elinvoimaisen paikan.

Voittaja pääsee kisaamaan Suomen positiivisimman tittelistä. Onnea tämän vuoden ehdokkaille!