Siirry suoraan sisältöön

Porin Nuorkauppakamarin projektitoiminta

Porin Nuorkauppakamarissa toteutetaan vuoden aikana yhteensä 10-15 erilaista projektia. Projektit ovat Nuorkauppakamarin ydintoimintaa. Toiminnan tavoitteena on toteuttaa kokonaisvaltaisesti laadukkaita projekteja näkyvyydeltään ja tuottavuudeltaan, joiden kautta Nuorkauppakamarin jäsenistöllä on mahdollisuus oppia uutta, kartoittaa kokemusta ja vauhdittaa menestystään työelämässä.

Nuorkauppakamarin arvojen mukaan toiminnan keskiössä on pysyvän positiivisen vaikutuksen rakentaminen yhteisössä. Tämä vaikutus tehdään lähinnä laadukkaan projektityön kautta. Projektien avulla ratkaistaan yleensä jotain olemassa olevaa ja ajankohtaista haastetta. Lisäksi projektien kautta tehdään paljon erilaista yhteistyötä elinkeinoalueen yritysten ja eri tahojen kanssa.

Vuoden 2023 Porin Nuorkauppakamarin projektityön tarkoituksena on tehdä vaikuttavaa toimintaa. Kaikessa tekemisessä aloitamme pohtimalla, miksi toteutamme juuri tätä projektia. Tartumme juurisyihin ja kiinnitämme huomiota syy-seuraussuhteisiin. Projektijohtamisessa hyödynnämme Suomen Nuorkauppakamareiden (SNKK) vuoden 2023 toiminnan suuntaviivoja. Yksi keskeisimmistä teemoista on huomisen johtajuus ja erityisesti uudet projektimme pureutuu tähän aiheeseen.

Porin Nuorkauppakamarin projekteja on mm.