Siirry suoraan sisältöön

Johtajuusareena 2⁴ – Spesiaali: Johtajuuden Iltanuotio

Porin Nuorkauppakamari järjestää elämyksellisen Johtajuuden Iltanuotion tulevaisuuden johtajille nyt ensimmäisen kerran Porin Yyterissä.
Perjantai-iltana 24.11.2023 on tarjolla elämys, jossa pääset kuulemaan inspiroivia tarinoita, haastamaan itseäsi ja pohtimaan omaa rooliasi johtajana.

Johtajuuden Iltanuotio on Johtajuusareena 2⁴ – Suomen Nuorkauppakamareiden Johtajuusakatemian kanssa samana viikonloppuna oleva erityinen iltaohjelma, johon olemme saaneet huikeat yhteistyökumppanit: LMI Finland, Plusprint, Valmet ja Siikaisten kunta. Jokaisella kumppanilla on osallistujille omanlaisensa mielenkiintoinen tarina kerrottavana tai haaste ratkottavana.

Kokoonnumme nuotioiden ääreen, ulos autenttiseen ja upeaan Yyterin luontoon. Tämä ainutlaatuisen upea ensimmäisen kerran järjestettävä iltanuotio-workshop on loistava mahdollisuus päästä haastamaan itseäsi johtajana ja keskustelemaan pienryhmissä erilaisista näkökulmista ja nauttimaan Yyterin tunnelmasta nuotion äärellä.

Selaa nuotiokumppaneitamme ja klikkaa kuvaa lukeaksesi lisää kumppanistamme.

Älä skippaa tätä, tulee ikimuistoinen ilta!

ps. Muista lämmin vaatetus – olemme Euroopan upeimman rannan äärellä, mutta koska talvi saattaa yllättää – nuotiollakin!

Iltanuotiot nettisivuille LMI Hanna Tuominen

Iltanuotiolla Siikainen

Johtajuuden Iltanuotiolla kuullaan tarinoita yrityksen kasvusta, itsensä johtamisesta, kunnanjohtajalta sekä pohditaan mm. miten löytyisi lisää veto- ja pitovoimaa alueen yritykselle. Jaamme osallistujat iltanuotioille pienryhmiin, jotta keskustelu on intiimiä ja saamme kukin näin eniten irti aihepiiristä.

Johtajuuden Iltanuotio perjantaina 24.11. klo 19:30-21:00. Kurkkaa Johtajuusareena 2⁴ -koulutusviikonlopun muu ohjelma tästä.