Siirry suoraan sisältöön

Perjantain ohjelma

Inspiroiva Brändikoulutus – Susanne Seppälä

Porin Nuorkauppakamari ja MMA Satakunta tarjoavat ajatuksia herättelevän inspiroivan brändikoulutuksen Virkistyshotelli Yyterissä perjantaina 24.11.2023 klo 16-18.

Koulutuskumppanimme MMA Satakunta on aktiivinen ryhmä satakuntalaisia myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia. Yhdistyksen ajankohtainen tarjonta koulutuksia ja tapahtumia takaa jäsenistölleen parhaan kattauksen verkostoitumisen ja itsensä kehittämisen mahdollisuuksia. Menestys on tekoja – tule mukaan! Lue lisää MMA Satakunnan sivuilta.

MMA Satakunta

Liity mukaan inspiroivaan koulutukseen, jossa bränditerapeutti Susanne Seppälä paljastaa, miten voit luoda vahvan ja merkityksellisen brändipersoonan. SoulOnes Oy on auttanut lukuisia yrityksiä löytämään oman äänensä ja kasvattamaan liikevaihtoaan.

Tämä ei ole pelkkä luento – tämä on mahdollisuus syventyä brändisi sydämeen. Kutsumme sinut mukaan maailmaan, jossa jokainen teko, ulkonäkö ja sanavalinta vaikuttavat.

Tule mukaan matkalle kohti vahvempaa brändiä ja menestystä. Opi, miten voit hallita mielikuvaa ja tehdä siitä kilpailuetusi.

Kouluttajana toimii Susanne Seppälä, bränditerapeutti ja SoulOnes Oy -yrityksen toinen perustaja, joka on auttanut yrityksiä kaikenkokoisina, yksinyrittäjistä miljoonabisneksiin.

Älä missaa tätä tilaisuutta astua askeleen lähemmäs vahvempaa brändiä ja menestystä. Tule mukaan oppimaan, inspiroitumaan ja luomaan oman brändisi tarinaa!

Koulutuksen jälkeen mahdollisuus ruokailuun hotellilla, jonka jälkeen Johtajuuden Iltanuotio!

Aikataulu: (alustava)

klo 16-18 Susanne Seppälä, Bränditerapeutti: Inspiroiva Brändikoulutus

klo 18 Ruokailu ja verkostoitumista

klo 19-19:30 SNKK ohjelma

klo 19:30-21 Johtajuuden Iltanuotio

klo 21-22 Yyteri Lounge/Kick off – get together

klo 22-> Ilta jatkuu vapaamuotoisesti Yyteri Loungessa

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.