Skip to content

Porin Nuorkauppakamari rantautuu Suomiareenaan myös tänä vuonna ja nyt suuremmin kuin koskaan!

Tänä kesänä Suomiareenassa koetaan Nuorkauppakamari isosti, kun Porin Nuorkauppakamari rantautuu paikalle suuremmin kuin koskaan aiemmin! Tämä yhteiskunnallinen superviikko on täynnä toimintaa ja inspiroivia tilaisuuksia, jotka eivät jätä ketään kylmäksi.

Suomiareena-viikko tulee olemaan Porin Nuorkauppakamarille todellinen superviikko, sillä järjestämme jopa kaksi erillistä tilaisuutta, jotka molemmat tarjoavat ainutlaatuisia näkökulmia ja mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Mukana menossa on myös Suomen Nuorkauppakamarit ja Vastuullinen Bisnes, jotka tuovat mukanaan oman asiantuntemuksensa ja innostuksensa.

Tule mukaan kuulemaan Porin Nuorkauppakamarin Milleniaalimentoreista ja Suomen Nuorkauppakamarin Vastuullisesta Bisneksestä, sekä tietysti verkostoitumaan ja kuulemaan lisää Nuorkauppakamarista ja mitä me täällä oikein tehdään!

Lue lisää tilaisuuksistamme alta!

Milleniaalimentorit vastuullisemman työelämän sanansaattajina

SuomiAreena-tilaisuus ti 25.6. klo 16.00–18.30 Anniksella

Porin Nuorkauppakamarilla on ilo kutsua sinut “Milleniaalimentorit vastuullisemman työelämän sanansaattajina” -pikamentorointiin ja mocktail-tilaisuuteen tiistaina 25.6. klo 16–18.30 Annikselle (Annankatu 6, Pori).  

Pikamentoroinnissa keskitytään sukupolvien erilaisiin johtamis- ja työelämäodotuksiin.  Kierroksen aikana nuoret aikuiset, tulevat johtajat, toimivat mentoreina ja jo johtajana kokeneet aktoreina. Speed mentoring on erinomainen ajatusten herättäjä ja verkostoitumisen mahdollisuus. 

Tapahtuman ohjelma:

Klo 16–17 Speed mentoring by Milleniaalimentorit

  • Pikainen bootcamp mentoroinnista 
  • Speed mentoring -sessio, jossa nuoret mentorit ja yritysjohtajat keskustelevat 

Klo 17–18.30 Mocktailtilaisuus

  • Vapaata keskustelua, verkostoitumista ja mocktail-baari
  • Puheenvuorot Suomen Nuorkauppakamarin vastuullisesta bisneksestä sekä käänteisestä mentoroinnista sekä sen hyödyistä  

Olet lämpimästi tervetullut molempiin tai jompaan kumpaan osioon. 

Ilmoittaudu tilaisuuteen su 16.6. mennessä

Mikä Milleniaalimentorit?

Milleniaalimentorit on Porin Nuorkauppakamarin käynnistämä käänteinen mentorointiohjelma, jossa nuoret ja tuoreet johtajat mentoroivat urallaan edenneitä ja meritoituneita johtaja-aktoreita. Tavoitteena on lisätä sukupolvien välistä ymmärrystä johtamisesta ja siten rakentaa parempaa työelämää ja kestävää johtamista. 

Yhteistyökumppaninamme projektissa on toiminut Satakunnan Kauppakamari. Projektin kautta vaikutamme positiivisesti paikalliseen elinkeinoelämään tarjoamalla alueen yrityksille mentoroinnin kautta uusia näkökulmia osaajien rekrytointiin, sitouttamiseen sekä merkityksellisen työn luomiseen. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 


Milleniaalimentorit – vastuullista muutosta työelämään

Olemme myös mukana Suomiareenan virallisessa ohjelmassa Perjantaina 28.6. klo 14

Lue lisää paneelista: https://www.suomiareena.fi/pori/ohjelma/3FABF616-4F34-4715-BA52-013CD52C9C7C

Nähdään Suomiareenassa!

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä!


Essi Kemppainen
COM (yhteiskuntavastuun varapuheenjohtaja)
Porin Nuorkauppakamari ry
essi.kemppainen@jci.fi