Skip to content

Johtajuusareena 2⁴ – johtajuuden ytimessä

Johtajuusakatemia järjestetään Porissa 24.-26.11.2023.

Suomen Nuorkauppakamareiden #Johtajuusakatemia24 järjestetään Porissa 24.-26.11.2023.

Ette tule pettymään, jos valitsette meidät. Nämä sanat oli helppo luvata ja lisätä hakemukselle, koska Porissa tehdään aina hyvin ja priimaa pukkaa tulemaan. Se nähtiin jo siinä, kun lähdimme tavoittelemaan Johtajuusakatemian 2024 – järjestelyoikeuksia. Aivan huikea porukka hyppäsi mukaan ideoimaan ja luomaan hakemusta, joka oli jo itsessään aika kokemus. Odottakaa vaan, kun päästään toteutukseen!

Iloksemme ne järjestelyoikeudet meille myönnettiin ja saamme järjestää 24.-26.11.2023 Porissa Johtajuusakatemian Suomen Nuorkauppakamareiden tuleville johtajille. Pääsemme 10 vuoden tauon jälkeen toteuttamaan tämän eksklusiivisen kouluttautumisviikonlopun. Kaikkien aikojen ensimmäinen Johtajuusakatemia, JCAREENA, järjestettiin niin ikään Porin Yyterissä vuonna 2012. Tuosta viikonlopusta on tällä kokouspäälliköllä lämpimät muistot; sainhan olla silloin mukana tiimissä vastavalittuna Porin Nuorkauppakamarin jäsenenä ja heti näin huikeassa kokousviikonlopussa. Se oli mahtava kokemus, jota suosittelen kaikille, joilla vaan mitään mahdollisuuksia on mukaan lähteä.

Kokouksen teemana on tällä kertaa Johtajuuden ytimessä, koska haluamme mennä sinne johtajuuden syvimpään ulottuvuuteen, mistä johtamisessa oikeastaan on kyse. Meidän mielestämme johtajuuden ytimessä on aito ihmisten kohtaaminen ja läsnäolo. Nämä tulevaisuuden johtajan ydinarvot eivät vaan voi mennä koskaan “pois muodista” ja niitä haluamme teroittaa omalta osaltamme Porissa marraskuussa. Luomme osallistujille erilaisia mahdollisuuksia kohdata, tutustua ja ryhmäytyä, jotta meillä on hyvät eväät lähteä tulevaan vuoteen.

Meillä on kasassa innokas ja idearikas porukka tekemässä ikimuistoista Johtajuusakatemiaa. Et tule pettymään, jos lähdet mukaan. Kuulet myöhemmin lisää yksityiskohdista, mutta nyt jo voin paljastaa, että meillä on suunnitelmissa perjantai-illaksi mm. elämyksellinen Johtajuuden iltanuotio, konsepti, josta olen jo nyt niin innoissani, etten meinaa paikallani pysyä. Luvassa on myös varmasti ikimuistoinen 5:55, aamun avaus. Niinikään Porin Nuorkauppakamarin vuoden yksi pääkoulutuksista järjestetään samaisena viikonloppuna perjantaina. Merkkaa siis heti päivämäärät kalenteriin ja seuraa ilmoittelua, ettet missaa mitään tärkeää.

Rekkarointi tapahtumaan avataan keskiviikkona 1.2. Lyytissä.

Tervetuloa rakastumaan Poriin hetkeksi – tai miksei pysyvästi 😉

Kokouspäällikkö
Mari Viljanen

Ps. Jos yhteistyö kanssamme kiinnostaa – laita sähköpostia minulle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *