Skip to content

Uudet nettisivut on julkaistu!

Vihdoin uudet nettisivut on julkaistu! Ainakin isoimmilta osin. Nuorkauppakamari todella on oppimisjärjestö.

Toivottavasti myös sinä, joka luet tätä artikkelia, tulet nauttimaan näistä sivuista, joita me suurella intohimolla laitoimme kasaan. Nettisivut on rakennettu käyttäjiä ajatellen. Halusimme, että kuka sivuille eksyykään, löytää etsimänsä tiedon helposti ja nopeasti. Työ oli kova ja iso kiitos kuuluu myös Mari Viljaselle, joka jaksoi kuunnella minua ongelmieni kanssa ja lähti toteuttamaan erikoisempiakin ideoitani.

Nettisivujen teko niin sanotusti nollasta on kiinnostanut minua jo pitkään ja tämä oli erittäin mielenkiintoinen projekti, johon sai menemään kuukauden päivät, koska tätä toimintaa tehdään vapaaehtoisesti, oman elämän ohella. Kun saa riipaistua tunnin sieltä ja toisen tuolta, tietää että kyllä tähän aikaa saa menemään, mutta onneksi ei hätiköity. Lopputulos on omasta mielestäni erittäin hyvä ja se vastaa nyt kamarin tarpeita. Niitä on myös helppo kehittää aina kun uusia tarpeita ilmenee ja uskon vakaasti, että myös muut jäsenet tulevat näitä sivuja arvostamaan.

jcipori.fi nettisivut
jcipori.fi nettisivut

Tällainen on juuri sitä, mitä Nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa. Se tarjoaa mahdollisuuksia lähteä oppimaan asioita, joihin sinulla ei välttämättä muualla tulisi edes mahdollisuutta. Tässä pääsee opettelemaan ihan uusia taitoja ja saa samalla kokemuksia, joista on varmasti hyötyä mm. työelämässä. Itse olen vasta vuoden ollut jäsenenä Porin Nuorkauppakamarissa ja nyt tammikuussa alkoi ensimmäinen hallitusvuoteni tiedottajan roolissa. Tarkoitukseni on ottaa vuodesta kaikki irti ja kehittää itseäni viestinnän parissa, koska se on yksi osa-alue, josta myös palkkani tällä hetkellä koostuu ja kaikki kokemus, sekä oppimismahdollisuudet on kultaakin kalliimpaa!

Nähdään tapahtumissa ja koulutuksissa 2023!

Terveisin, Essi Kemppainen PNKK LIO 2023

Loppuun vielä pieni elokuvareferenssi, kumman sinä valitset? Tiedätkö mihin elokuvaan painikkeet viittaavat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *